Продукти:
(за 4 порции)
1 ч. ч. яйчен заместител
3/4 ч. ч. брашно
1/2 ч. ч. ябълков сос
1/3 ч. ч. суроватка
2 с. л. + 2 ч. л. маргарин
1 ч. л. канела
3/4 ч. л. захар
1/4 ч. л. сода за хляб
Начин на приготвяне:
1) Разтопете и охладете маргарина.
2) Загрейте фурната до 210°С. Намазнете 4 формички за кейкчета (320 мл.).
3) Разбийте добре с миксер всички съставки.
4) Изсипете по 1/4 от сместа във всяка форма. Сложете формичките в тавичка и печете 25 мин. докато станат пухкави и златисти. Като използвате нож направете разрез отгоре на всяко кейкче. Печете още 5 мин. Сервирайте с масло или конфитюр.
Кейкчета с ябълки и канела
петък, 15 август 2008 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Интересно:
Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.
0 коментара:
Публикуване на коментар