Запечено фондю с мозарела и франзелка

петък, 8 август 2008 г.

Продукти:
1 франзела, нарязана на франзелки
1 чаша заквасена сметана
1 ч.л. мащерка
1/2 ч.л червен пипер
1/4 teaspoon cayenne pepper
3 чаши моцарела накъсана
3 чаши кашкавал
3 супена лъжица настърган кашкавал
3 супени лъжици настъргано друго сирене по избор--аз слагам синжо сирене, намачкано леко

Начин на приготвяне:
Смесете заквасената сметана, мащерката, червения пипер и четиритте сирена в голяма купа и омесваме хубаво. Намазваме с малко олио касеролка и прехвърляме сирената.
Запичаме леко във фурната, отделно във фолио завиваме франзелката, нарязана на филийки и намазани със зехтин. Запичаме и тях леко.



Първия Български Бутон за споделяне



Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.