Продукти:
люти чушки
настъргано сирене (кашкавал и прочие)
брашно
яйца
мляко
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Отрежете капачета на чушките, махнете семките и ципата внимателно, без да разкъсвате чушката. Напълнете със сирене, като натиската леко пълнежа.
Забъркайте панировка от яйца и мляко (по-гъстичка). Потопете чушките в брашно, яйца и пак брашно и изпържете на маслена бяня за около минута две.
Пълнени панирани люти чушки
петък, 8 август 2008 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Интересно:
Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.
0 коментара:
Публикуване на коментар