Продукти:
350 грама шоколад
1 чаша масло, стайна температура
1 1/3 чаши захар
6 яйца
1 чаша брашно
1/8 чаша инстантно кафе на прах
400 грама маскарпоне или крем-сирене Филаделфия
1/4 чаша захар
2 яйца
2 ч.л. ванилия
1 ч.л. какао
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 200 градуса. Намажете и поръсете брашното на дъното на тава.
Начупете шоколада и го ратопете до гладкост. Сложете маслото в шоколада.
Добавете 1 1/3 чаши захар и разбийте. Добавете яйцата едно по едно докато сместта побелее. Добавете брашното и кафето и разбийте с миксер на слабо.
Налейте сместта в подготвената тава.
Отделно разбийте яйцата със захарта и прибавете сиренето, като само разбърквате. Залейте върху тестото. Печете 35-40 минути докато по краищата започне да се запича. Оставете да истине.
Отгоре украсете с какао и настърган шоколад.
Тирамису-брауни
петък, 8 август 2008 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Интересно:
Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.
0 коментара:
Публикуване на коментар