Продукти:
2 разбити яйца
1/4 чаша вода
1 1/2 чаши галета, смесени с риган и босилек, майоран и каквото пожелаете
1/2 ч.л. чесън на прах
2/3 чаши брашно
1/3 чаша царевично брашно
олио за пържене
моцарела
Начин на приготвяне:
Разбийте яйцата. Смесете двата вида брашно. Отделно добавете чесъна на прах към галетата и другите подправки.
Оставете моцарелата за малко в камерата на хладилника да стегне. После нарежете на пръчки, които да приличат на пръстчета. (sticks). Потопете ги първо в брашното, после в яйцето, накрая в галетата.
Изпържете в много олио, изцедете върху хартия.
Сервирайте с Маринара сос.
Пържена моцарела със сос
петък, 8 август 2008 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Интересно:
Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.
0 коментара:
Публикуване на коментар