Трюфели със сушени смокини и ром

четвъртък, 7 август 2008 г.

Продукти:
150 г шоколадов фондан
50 г течна сметана
1 пълна с.л. пудра захар
60 сухи смокини
20 г ром
2 с.л. чисто какао за овалване

Начин на приготвяне:
Нарежете смокините и ги накиснете в рома. Отделно натрошете шоколада и заедно със сметаната разтопете в МВ или на водна баня. Добавете плодовете и омесете добре. Сложете в хладилник за 2-3 часа, след което оформете на топчета и пъхнете във фризера за 10 мин, оваляйте в какао и съхранете в хладилника до консумацията.



Първия Български Бутон за споделяне



Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.