Яйца в доматена салца и моцарела

четвъртък, 7 август 2008 г.

Продукти:
4-6 яйца
няколко пресни домата или консерва с домати
Малко зехтин
Чесън, сол, босилек и риган
Няколко филийки моцарела или скармоца(пушен кашкавал)

Начин на приготвяне:
Доматите се слагат в дълбок тиган и се сваряват до готовност заедно с 1-2 скилидки чесън, зехтина и подправките ( около 10-20 мин). Добавете яйцата на разстояние едно от друго и покрийте тигана за 4-6 мин до готовност на яйцата. Върху всяко яйце сложете по резен моцарела, изключете котлона и покрийте пак за 1-2 мин.



Първия Български Бутон за споделяне



Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.