Продукти:
100 г бял шоколад
50 г масло
125 г маскарпоне
11 – 12 бишкоти савоярди
4 с.л. Baileys
Кокосови стърготини
Начин на приготвяне:
В купа смесете шоколада и маслото и разтопете на МВ или на водна баня. Добавете натрошените бишкоти, маскарпонето и ликьора. Объркайте всичко и сложете в хладилника да стегне поне за 3 часа. Оформете топчета и ги оваляйте в стърготини.
Съхранете в хладилник.
Трюфели с бял шоколад и бейлис
четвъртък, 7 август 2008 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Интересно:
Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.
0 коментара:
Публикуване на коментар