Пъстърва на грил

понеделник, 28 юли 2008 г.

Продукти:
1 пъстърва нарязана на котлетчета
зехтин
черен пипер
див лук за сервирането
1 с.л. сгъстен дом. сос
лимон
сол

Начин на приготвяне:
Поръсваме рибата с черен пипер и я заливаме обилно с лимонов сок и я оставяме известно време да се стегне /маринова/. След което я заливаме със зехтин, посоляваме и печем на грил тиган. Може да отстраните кожата, но не забравяйте, че кожата на пъстървата е деликатес, така че преценете според вкусът Ви. Сервираме върху снопче див лук, залят с дом. сок и лимон разбира се.



Първия Български Бутон за споделяне



Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.