Пълнена пъстърва

вторник, 29 юли 2008 г.

Продукти:
4 пъстърви
2 с.л. масло/маргарин
1 лук (нарязан на ситно)
2 стръка целина
1/2 ч.ч.галета
1/2 ч.ч гъби нарязани на ситно
1 ч.л. суха мащерка
сол
черен пипер

Начин на приготвяне:
В маслото задушаваме лука, целината и гъбите до омекване. Махаме от котлона и добавяме галетата, мащерката и подправяме на вкус със сол и черен пипер. Измитите и подсушени риби посоляваме от вън и вътре със сол. Пълним рибите със плънката и печем на 200 градуса около 30-35 минути.



Първия Български Бутон за споделяне



Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.