Продукти:
за 2 порции
8 печени и обелени червени пиперки
4 с.л. зехтин
2 с.л. брашно
200 мл. кисело мляко
сол на вкус
1/4 връзка магданоз
1/4 ч.л. черен пипер
Начин на приготвяне:
Пиперките се нарязват на ивички по ширина. Поставят се да се запържат в силно сгорещения зехтин, след малко се добавя и брашното. След като се запържи до златисто се слага и киселото мляко. Ястието се посолява и задушава оше 5 - 8 минути, след което се отстранява от огъня. Поднася се поръсено с нарязания на ситно магданоз и черен пипер.
Печени пиперки по панагюрски
вторник, 22 юли 2008 г.
Публикувано от klonka в 15:26
Етикети: лятно меню, постни ястия
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Интересно:
Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.
0 коментара:
Публикуване на коментар