Супа от зелен фасул

вторник, 22 юли 2008 г.

Продукти:
1 буркан стерилизиран зелен фасул
1 морков
1 глава лук
5 скилидки чесън
1 ч.л.червен пипер
1 с.л. брашно
4 с.л.зехтин
1/2 кофичка кисело мляко
1 яйце
1/2 връзка копър
сол на вкус


Начин на приготвяне:
В зехтина запържваме нарязания на ситно лук и настъргания на едро ренде морков. След малко добавяме накълцания чесън, брашното, като се запържат поставяме червения пипер и веднага след това 1 л. вода. Зеления фасул от буркана нарязваме на парчета и добавяме в супата, заедно с течността. Варим около 20 минути,след което посоляваме, добавяме копъра и разбитото в киселото мляко яйце. Отстраняваме от огъня.



Първия Български Бутон за споделяне



Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.