Дроб кавърма

петък, 25 юли 2008 г.

Продукти:
1/2 кг свински дроб
2 гл. лук
1 морков
200 гр. гъби
3 домата белени нарязани - /сега от консерва/
2 ск. чесън
1 вр. магданоз
подправки – сол, чубрица и черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:
Почистен черен дроб се нарязва на средно големи парчета и накисва в прясно мляко за няколко часа.
Лука, нарязан на ивици се запържва с моркова, добавят се и гъбите /по желание леко гриловани, за да им се изпари водата/.
Задушава се до омекване.
Изваждат се от съда и на тяхно място се затоплят нарязаните скилидки чесън, добавя се отцедения и измит черен дроб и леко се запържва /до побеляване/. Овкусява се със нарязаните дръжки на магданоза и подправките.
Връщат се зеленчуците и доматите. След извиране на течността се поръсва с нарязания магданоз.



Първия Български Бутон за споделяне



Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.