Продукти:
пилешки бутчета
сол
черен пипер
чубрица
майорана
Начин на приготвяне:
Почистете пилешките бутчета и след това ги объркайте добре с подправките.
Наредете ги в тавичка и сложете вода до половината, без да ги покривате.
Отгоре покрийте с алуминиево фолио и печете на 180-200 С около час.
Подходящо за режима на Д-р Пиер Дюкан
Пилешки бутчета с подправки
събота, 31 януари 2009 г.
Публикувано от klonka в 17:25
Етикети: диетична кухня, пилешко месо
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Интересно:
Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.
0 коментара:
Публикуване на коментар