Гъбена супа

събота, 31 януари 2009 г.

Продукти:
200 гр гъби печурки
400 мл вода
500 мл прясно мляко
сол и черен пипер
1 с.л. царевично нишесте
1 кубче зеленчуков бульон






Начин на приготвяне:
Нарежете гъбите на дребно и сложете във вряла вода, докато се сварят. След това добавете млякото и разбъркайте. Сложете 1 кубче зеленчуков бульон и оставете да се вари около 3-4 минутки. През това време сложете 1 с.л. нишесте в малко водичка и разбъркайте докато се получи каша. Бавно излейте нишестето в супата, като не спирате да бъркате. Оставете на котлона още 5 минути и след това е готово. Може да поръсите с копър по ваш вкус.













Подходящо за режима на Д-р Пиер Дюкан



Първия Български Бутон за споделяне


Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.