Скумрия на скара

събота, 17 януари 2009 г.

ПРОДУКТИ ЗА 4 ПОРЦИИ:
4 почистени скумрии (по ок. 250 г)
3 зелени лимона
сол
черен пипер
4 клончета розмарин
4 клончета мащерка

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
1. Скумриите се измиват и подсушават. Изстисква се сокът на 1 лимон и скумриите се поръсват отвътре и отвън, подправят се със сол и черен пипер.
2. Другите 2 лимона се нарязват на осем резена и заедно с розмарина и мащерката се пълнят рибите, които се пекат на скара 20-35 мин, като се обръщат.
Съвет Скумриите могат да се заменят с цели пъстърви, златен спарид или снапер.



Първия Български Бутон за споделяне


Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.