Плодова торта "Елизабет"

събота, 3 януари 2009 г.

Продукти:
1 опаковка готови блатове
1 голяма опаковка течна сладкарска сметана
2 банана
4-5 бр. киви
1 опаковка бадеми за поръсване
2 пакетчета шоколадови пръчици за поръсване
сок от един компот (праскови)

Начин на приготвяне:
Подготвяме плодовете, като ги изчистваме и нарязваме на тънки парчета. Разбиваме сметаната, докато се сгъсти достатъчно, като за целта предварително сме я държали в хладилник. Загряваме сока от компота. Сиропираме първия блат, след което покриваме със сметана и нареждаме парченцата банан, така че да покрием целия блат. След това слагаме и втория блат, който също сиропираме, покриваме със сметана и нареждаме кивито. Слагаме и третия блат, сиропираме и покриваме със сметана. Отгоре поръсваме с филирани бадеми и по желание с шоколадови пръчици. Аранжировката е според вашия вкус и фантазия!



Първия Български Бутон за споделяне


Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.