Пилешко с грах

събота, 3 януари 2009 г.

Продукти:
400-500 гр пилешко филе
1 консерва грах
филе „Елена”
сол и черен пипер на вкус
2 с.л. лютеница или доматено пюре

Начин на приготвяне:
Нарежете пилешкото на хапки и сложете в тиган с малко водичка, поръсете със сол и черен пипер на вкус и изчакайте докато се задуши. Прибавете 2 с.л. лютеница и разбъркайте. За да разберете кога пилето е готово може да го пробвате с вилица. За гарнитура използвайте грах от консерва или пък замразен грах. Може да аранжирате с филе „Елена”.



Първия Български Бутон за споделяне


Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.