Оризови кюфтета

неделя, 21 декември 2008 г.

Вземаме 1 кг месо, 1 чаша ориз, главичка лук, магданоз, чесън, 2 яйца, сол, черен пипер, брашно, масло. Смляното месо смесваме с ориза, който предварително сме сварили, прецедили и облели със студена вода. Прибавяме главичка лук, ситно нарязана, чесън, нарязан на тънки ивици, магданоз, яйца, сол, черен пипер. Месим добре сместа, правим от нея дълги кюфтета, които овалваме в брашно, после в разбити яйца и пържим във вряло масло.



Първия Български Бутон за споделяне


Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.