Рибни котлети

неделя, 21 декември 2008 г.

Вземаме 500 г риба, варена или сурова, малко сланина, 1 главичка лук, малко бял хляб, вода или мляко за накисване, 1 яйце, сол, черен пипер, 3 лъжици галета, 3 лъжици масло. Хляба натрошаваме, накисваме във вода или мляко и изстискваме добре. Рибата измиваме, нарязваме, освобождаваме от кожата и костите и смиламе заедно със сланината и лука. Смляната риба смесваме с хляба, яйцето, солта и черния пипер. Правим от сместа котлети, които овалваме в брашно и пържим във вряло масло. Поднасяме със зелена салата или салата от картофи.



Първия Български Бутон за споделяне


Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.