Фасул с ориз

неделя, 21 декември 2008 г.

Сваряваме ½ кг стар фасул. Като почнат да омекват зърната, вземаме 2-3 глави лук, нарязваме го на дребно и го запържваме добре с 5-6 лъжици масло, прибавяме ½ лъжица червен пипер и сол. Изсипваме запръжката и фасула в тава, изсипваме вътре 1 ½ чаша ориз и две-три червени чушки. Разбъркваме, посоляваме и запичаме.



Първия Български Бутон за споделяне


Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.