Спанак с ориз

петък, 26 декември 2008 г.

Вземаме 1 кг спанак, малко ориз, 1 глава лук, 100 г масло, сол, червен пипер, кисело мляко. Ситно нарязания лук пържим с маслото и пипера. Прибавяме нарязаният измит спанак. След като се изпържи добре, изсипваме ориза. Наливаме вода и варим ястието, докато омекне оризът. Поднасяме с кисело мляко или изпържваме в масло и червен пипер с настърган чесън и оцет. По същия начин може да се приготви и коприва.



Първия Български Бутон за споделяне


Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.