Вземаме 1 кг спанак, малко ориз, 1 глава лук, 100 г масло, сол, червен пипер, кисело мляко. Ситно нарязания лук пържим с маслото и пипера. Прибавяме нарязаният измит спанак. След като се изпържи добре, изсипваме ориза. Наливаме вода и варим ястието, докато омекне оризът. Поднасяме с кисело мляко или изпържваме в масло и червен пипер с настърган чесън и оцет. По същия начин може да се приготви и коприва.
Спанак с ориз
петък, 26 декември 2008 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Интересно:
Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.
0 коментара:
Публикуване на коментар