Макаронена салата с пушена риба

събота, 15 ноември 2008 г.

Продукти:
450 г макарони
1 връзка пресен лук
250 г филе от пушена скумрия или друга риба
4 моркова
3 кисели краставички
1 супена лъжица олио
сокът от 1 лимон
сол и магданоз

Приготвяне:
Макароните се сваряват. Рибата се почиства и нарязва на малки парченца, краставичките и сварените моркови - на кубчета, а лукът - на ситно. Продуктите се разбъркват, подправят се с олиото, лимоновия сок и преди сервиране се поръсват със ситно нарязан магданоз.



Първия Български Бутон за споделяне


Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.