Свински жулиени със смокиня

понеделник, 13 октомври 2008 г.

Продукти:
2 свински овкусени пържоли
1 пакет замразен ориз със грах, морков и царевица
олио
1 смокиня

Начин на приготвяне:
1. Сложете малко олио в нагорещен тиган и изпържете свинските пържоли, които предварително сте нарязали на тънки ивички- жулиени.
2. Сварете зеленчуковия микс, според указанията на пакета и след това отцедете от водата.
3. Нарежете прясната смокиня, която ще използвате за декорация.



Първия Български Бутон за споделяне


Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.