Тост Хавай

петък, 3 октомври 2008 г.

Продукти:
8 филии хляб за тост
4 с.л. масло
8 парченца ананас (от консерва)
8 парчета варена шунка
8 дебели парчета кашкавал Ементал
4 с.л. червени боровинки (по избор)

Начин на приготвяне:
1. Фурната се загрява до 220 С (с вентилатор- 200 С). Филиите за тост се запичат от двете страни и се намазват с масло. Ананасът се оставя да се отцеди.
2. Филиите се слагат една до друга в тава за печене и върху тях се нарежда шунката. Върху всяка филийка се поставя по 1 парче ананас и се покрива със сирене. Пече се 10-15 минути на средна фурна до златисто. При сервиране по избор се добавя по ½ с.л. червени боровинки в средата на всяко парче ананас.

Източник: Книга „Да сготвим за цялото семейство”



Първия Български Бутон за споделяне


Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.