Бавно телешко

петък, 8 август 2008 г.

Продукти:
500гр. телешко
чесън на прах
черен пипер
пилешки бульон- 2 чаши
1 глава лук, нарязана
доматен сос
1/4 чаша кафява захар
1/4 чаша кетчуп
3 с.л. дижонска горчица
сос Уорчестър- само една идейка
сос барбекю

Начин на приготвяне:
Мариновайте месото с чесъна на прах, пипера и сложете в тенджера. Добавете всичко останало, освен соса барбекю. Може да се сложат в тенджера под налягане. Сварете докато телешкото не стане сочно и крехко. Накъсайте месото и запазете една чаша от сока, който е в тенджерата. Другия излейте, върнете едната чаша, и добавете соса барбекю. Варете още 10-15 минутки.



Първия Български Бутон за споделяне



Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.