Ябълков чипс

петък, 15 август 2008 г.

Продукти (за 9 порции):
4 ч. ч. ябълки нарязани на много тънки филийки
2/3 ч. ч. кафява захар
1/2 ч. ч. брашно
1/2 ч. ч. овесени ядки
1/2 ч. ч. масло (леко размекнато)
3/4 ч. л. канела
3/4 ч. л. индийско орехче

Начин на приготвяне:
1) Подредете ябълковите резени в предварително намазана с олио тавичка с размери 23х23 см.
2) Смесете останалите съставки докато се получи трошлива смес. Поръсете я върху ябълките.
3) Печете при 190 С 30 мин.



Първия Български Бутон за споделяне



Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.