Ароматни пилешки крилца

вторник, 19 август 2008 г.

Продукти:
500 г пилешки крилца
½ ч.ч. олио
сол на вкус
1 лимон

за панировката:
1 ч.ч. брашно
1 ч.л. босилек
1 ч.л. риган
1 ч.л. мащерка
½ ч.л. червен пипер
черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:
1. Първо се приготвя панировката, като се смесват брашното, босилекът, риганът, мащерката, червеният и черния пипер. Разбъркват се добре.
2. В тази смес се овалват крилцата.
3. Пържат се в сгорещено олио до златист цвят.
4. Посоляват се на вкус и се сервират с резен лимон.

Източник: 160 избрани рецепти на Иван Звездев



Първия Български Бутон за споделяне



Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.