Пържени калмари със два соса

понеделник, 11 август 2008 г.

Продукти:
500 грама калмари- нарязани на кръгчета
1/2-3/4 чаша царевично брашно
сол
лимонови резени за сервирането
мазнина за пържене

Начин на приготвяне:
Подсушете калмарите от водата, потопете в царевичното брашно и изпържете на маслена баня в сгорещено олио. Не им трябва много- около минута две. Сложете на салфетки, за да изцедите от излишната мазнина. Сервирайте с лимон, и по ваш избор със сосовете- Пармезан или Маринара.



Първия Български Бутон за споделяне



Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.