Продукти:
500 грама калмари- нарязани на кръгчета
1/2-3/4 чаша царевично брашно
сол
лимонови резени за сервирането
мазнина за пържене
Начин на приготвяне:
Подсушете калмарите от водата, потопете в царевичното брашно и изпържете на маслена баня в сгорещено олио. Не им трябва много- около минута две. Сложете на салфетки, за да изцедите от излишната мазнина. Сервирайте с лимон, и по ваш избор със сосовете- Пармезан или Маринара.
Пържени калмари със два соса
понеделник, 11 август 2008 г.
Публикувано от klonka в 10:40
Етикети: морски дарове
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Интересно:
Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.
0 коментара:
Публикуване на коментар