Запечени картофи с розмарин, червен лук и Пармезан

петък, 25 юли 2008 г.

Продукти:
500гр. млади картофи
1 голяма глава червен лук
3 суп.лъжици зехтин
сол и пипер на вкус
1 - 2 суп.лъжица розмарин, пресен
1/4 ч.чаша Пармезан
2 суп.лъжици магданоз

Начин на приготвяне:
Сварете картофите в посолена вода.
Загрейте фурната на 180гр.
Отцедете картофите от водата. Разбъркайте в купа зехтина, розмарина, лука, сол, пипер. Сложете картофите в сместа с подправки и разбъркайте.
Сложете картофите в намаслен съд и поръсете с пармезана. Печете за 25-30 мин или докато придобият лека коричка.Поръсете отгоре с магданоз и сервирайте.



Първия Български Бутон за споделяне



Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.