Продукти:
4 бр пилешки бутчета
2 глави кромид лук
1 с л масло или олио
1 от 425 мл консерва грах и моркови
2 чаши (500 мл) ориз
сол
черен пипер
подправки (по желание)
3 чаши (750 мл) гореща вода
Приготвяне:
• 2 глави лук се запържват в тиган и заедно с олиото (масло) се прехвърля в тава.
• Отгоре се изсипва консерва грах с моркови (отцедени без вода).
• Отгоре се сипват 2 чаши ориз (суров).
• Подправя се със сол, черен пипер и по желание пилешки бульон.
• Залива се с 3 чаши гореща вода.
• Пилешките бутчета се посоляват или се подправят по желание и се нареждат най-отгоре.
• Тавата се покрива с алуминиево фолио.
• В предварително загрята фурна на 200 С за около 2 часа и 30 минути.
Мързелив ориз
четвъртък, 17 юли 2008 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Интересно:
Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.
0 коментара:
Публикуване на коментар