Пилешка брушета

сряда, 30 юли 2008 г.

Продукти:
4 пилешки филета
1 яйце
1 с.л. разтопено масло
1/4 ч.ч. настърган пармезан
1/4 ч.ч. галета
2 домата
1-2 скилитки чесън нарязан на ситно
1 ч.л. сух босилек
сол
черен пипер
брашно

Начин на приготвяне:
Овкусените с черен пипер и сол филета овалваме в брашно, а след това в яйцето. Нареждаме ги в намаслена тавичка, като върху тях поръсваме предварително смесените масло, пармезан и галета. Завиваме с фолио и печем на 180 градуса за около 20 минути. Махаме фолиото и печем още около 10 минути. В купа разбъркваме нарязаните на ситно домати, босилек и чесън, разпределяме върху филетата и печем още 3-5 минути.



Първия Български Бутон за споделяне



Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.