Аржентинска супа с фиде

понеделник, 21 юли 2008 г.

Продукти:
2 с.л. олио
1 глава лук
1 с.л. нарязан магданоз
50 г фиде
1 л. бульон или вода
1/2 кг домати или 1/2 буркан консервирани


Начин на приготвяне:
Задушаваме лука в олиото, прибавяме магданоза и фидето и го изпържваме до пожълтяване. Прибавяме нарязаните на ситно домати и варим около 5 мин. Наливаме горещ бульон или вода, посоляваме и варим до готовност на фидето.
Поднасяме с настъргано сирене.




Първия Български Бутон за споделяне



Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.