Продукти:
телешко месо
гъби
моркови
зелен боб
черен пипер
джинджер
чесън
соев сос
Начин на приготвяне:
Телешкото месо се нарязва на тънки филийки. Разбърква със настърганите джинджер и чесън и соевия сос и се оставя във хладилника около час.
След това се запържва и като е почти готово се прибавят размразените зеленчуци.Като са готови се добавя нишистето(размито във вода) и малко соев сос.
Телешко по китайски
сряда, 23 юли 2008 г.
Публикувано от klonka в 9:27
Етикети: телешко месо
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Интересно:
Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.
0 коментара:
Публикуване на коментар