Начин на приготвяне:
Месо от свински бут се нарязва на шницели, начуква се, осолява се и се панира в брашно и яйце.Готовите шницели нареждаме в тавичка и върху тях слагаме дебел слой плънка, която притискаме с ръце.
ПЛЪНКА:
бекон
кашкавал
гъби нарязани на кубчета
малко царевица
скилидка чесън
едри хлебни трохи
натрошен картофен чипс
Запичаме шницелите и сервираме с пържени картофи и салата.
Запечени свински шницели с пикантна шапка
сряда, 23 юли 2008 г.
Публикувано от klonka в 9:30
Етикети: свинско месо
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Интересно:
Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.
0 коментара:
Публикуване на коментар