Запечени свински шницели с пикантна шапка

сряда, 23 юли 2008 г.

Начин на приготвяне:
Месо от свински бут се нарязва на шницели, начуква се, осолява се и се панира в брашно и яйце.Готовите шницели нареждаме в тавичка и върху тях слагаме дебел слой плънка, която притискаме с ръце.

ПЛЪНКА:
бекон
кашкавал
гъби нарязани на кубчета
малко царевица
скилидка чесън
едри хлебни трохи
натрошен картофен чипс

Запичаме шницелите и сервираме с пържени картофи и салата.



Първия Български Бутон за споделяне



Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.