Качамак

вторник, 22 юли 2008 г.

Продукти:
за 4 порции
250 гр. царевичен грис
200 гр. сирене
4 с.л. зехтин
50 гр. краве масло
1 с.л. червен пипер
1 ч.л. сол
1300 мл. вода

Начин на приготвяне:
Водата се кипва със солта. На тънка струя се прибавя царевичния грис и при непрекъснато разбъркване качамака се вари 5 минути. Мазнините се загряват до пълно стопяване на маслото и леко покафевяване,свалят се от огъня и се прибавя червения пипрер с разбъркване. Качамака се разпределя по купичките, залива се с мазнината и се поставя по една плочка сирене. Поднася се веднага.



Първия Български Бутон за споделяне



Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.