Бързи пилешки дробчета за 10 минути

четвъртък, 17 юли 2008 г.

Продукти:
500 г пилешки дробчета
50 г бекон
1 с л олио
2 глави кромид лук
2 с л сухо бяло вино
2 с л бял винен оцет
щипка кафява захар
сол
смлян черен пипер

Приготвяне:
• Беконът, който е нарязан на кубчета се запържва на сух тиган за 2 минути и се изважда.
• Прибавя се 1 с л олио и нарязаният на филийки, разделен на халки лук.
• След 2 минути се прибавят пилешките дробчета.
• Запържват се 1 минута от едната страна и 1 минути от другата.
• Връща се запърженият бекон и се прибавят 2 с л оцет, 2 с л вино и щипката кафява захар.
• Посолява се и се подправя със смлян черен пипер и се запържва за 4 минути.
• Сервира се с картофено пюре.




Първия Български Бутон за споделяне



Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.