Есенни гъбки

четвъртък, 16 октомври 2008 г.

Продукти:
1 тарелка малки или средни гъби
олио
сол
черен пипер

Начин на приготвяне:
1. Слагате гъбите в найлонов плик и сипвате 1 с.л. брашно и покривате с вода. След това ги раздрусвате, за да се измият и изплаквате обилно.
2. Слагат се на кухненска хартия, за да се отцедят и им се отделят пънчетата, ако гъбите са по-големички.
3. Слагат се в тиган със сгорещено олио и се пържат до златисто. След това се изваждат в чиния и се поръсват със сол и черен пипер на вкус.



Първия Български Бутон за споделяне


Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.