Продукти:
500 гр. кайма
3 супени лъжици олио
1 глава кормит лук
половинка заленчуков бульон
черен пипер
3 стръка магданоз
15 супени лъжици брашно
1 бакпулвер
1/2 чаена чаша кисело мляко + 1 чаена лъжица сода
3 яйца
Начин на приготвяне:
Каймата се запържва с накълцания лук. Щом сместа изтине се слага брашното, бакпулвера, киселото мляко + содата олиото, яйцата, половинка стрит бульон, черен пипер и магданоза. Разбъркваме добре и се изсипва в намаслена тавичка. Пече се на умерена фурна.
Питка с кайма
сряда, 13 август 2008 г.
Публикувано от klonka в 15:18
Етикети: мляно месо, тестени изделия
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Интересно:
Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.
0 коментара:
Публикуване на коментар