Продукти:
за 2 порции
220 гр. сьомга
1 домат
1 гл. кромид лук
2 с.л. сметана
30 гр. настърган кашкавал
ситно нарязан магданоз
сол
чер пипер
Начин на приготвяне:
Сьомгата се запича на скара. Отделно ситно се нарязват лукът и доматът. Заедно със сметаната и с подправките се задушават на тих огън. Запечената сьомга се слага в тавичка, около нея се налива соса, отгоре се посипва настъргания кашкавал и ястието се запича за 3 - 5 минути в силна фурна, докато кашкавалът добие златист цвят.
Сьомга по руски
понеделник, 28 юли 2008 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Интересно:
Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.
0 коментара:
Публикуване на коментар