Сладкиш с кокос

вторник, 29 юли 2008 г.

Продукти:
1 яйце
1/3 ч.ч. прясно мляко
1/2 ч.ч. захар
1/2 ч.ч. меко масло
1 2/3 ч.ч. брашно
1 с.л. бакпулвер

Начин на приготвяне:
В голяма купа разбиваме маслото със захарта и яйцето до пухкав крем. Добавя се постепенно брашното с бакпулвера. Разбърква се добре и полученото тесто се разстила на тънко в предварително намаслена тавичка. Върху разстеленото тесто намазваме охладения кокосов топинг. Печем на 180 градуса около 30 минути.

топинг:
1/3ч.ч.прясно мляко
1/2ч.ч.масло
1/2ч.ч.захар
1 1/2 ч.ч.кокосови стърготини

В тенджерка на слаб огън се слага млякото, маслото и захарта. След като заври се изключва котлона и се добавят стърготините. Разбъркват се добре и се оставя на страна да изстине.



Първия Български Бутон за споделяне



Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.