Пълнени калмарчета

четвъртък, 24 юли 2008 г.

Продукти:
250 гр. малки калмари "Лолиго"
100 гр. настърган кашкавал
100 гр. рулца от раци
2 скилидки чесан
магданоз
сол
черен пипер

Начин на приготвяне:
Почистените и измити калмари се пълнят със смес от: настъргания кашкавал,накълцаните на дребно рулца от раци,чесана и подравките.Отвора се затваря с клечка за зъби,за да не изтече плънката.Калмарите се намазват с малко зехтин и се пекат на скара или в тиган - грил.



Първия Български Бутон за споделяне



Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.