Шиш кебап

сряда, 13 август 2008 г.

Продукти:
300гр.смляно месо,
1гл.лук,
1 зелена чушка,
1 стрък пресен лук,
1 стрък пресен чесън/2-3скилидки/,
2 стръка магданоз, босилек,
2-3 с.л.дом.сок,черен пипер, кимион, оцет.
За шишчето:
2-3 печурки, 1 домат, 1 морков.

Начин на приготвяне:
Месото смесваме всички продукти и омесваме каймата. От една част от каймата правим нещо като кебапче и сплескваме с ръце нанизваме на шиш и заливаме със струйка оцет.За другото шишче, правим малки топчета и нанизваме на шиш заедно с гъбите, домата и морковът.Заливаме го и него с мъничко оцет и печем на скара или грил-тиган 20-тина мин.Сервираме със пържени картофки и моркови.



Първия Български Бутон за споделяне



Интересно:

Точните хороскопи. Хороскопи, а и други предсказания. Безплатните клюки. Клюки от България, всеки ден. Билки и рецепти. Демир Бозан, тайната билка на ходжите! Ароматерапия. Магически масла за любов, бизнес и късмет. Кафе машини.